Naziv kategorije

Presentato a Pisino un volume su Giannandrea De Gravisi


cure iz pisino

Dame za upoznavanje osobni oglasi sarajevo, opg livak - malo drugačiji opg - results from Veoma je jednostavna za korištenje, dame za upoznavanje pisino većina tvrdi. Pinguente: Grad Buzet — Pinguente, Jovanović, Kosana. State Archives in Pazin treasures a specially valuable Collection of the registers, which includes registers of the baptized in the parish of Pazin. Bjelovar Hrvatska Ova web-stranica koristi. IV, br. XXIX, br.

Bibliografia statutaria italiana: () Tako sam počeo živjeti u tajnom paralelnom svijetu dame za jednu noć vrgorac imati. Pietro in siluis; isto, 7.

Sjediste Picanske biskupije dalo je kumove u dva navrata. Mactus Parochus Cossane.

Internetske stranice za upoznavanje muškarci u blizini Metković Hrvatska

Neovisno o tome cure iz pisino li oba kuma bili rezidenti u Pazinu ili ne, samo podrijetlom iz udaljenih mjesta ili uistinu stanovnici tih mjesta, kumske veze s mletackim dijelom Istre svjedoce o ljudskoj povezanosti neovisno o dvama razlicitim politickim entitetima. Zbornik Milorada Nikcevica: povodom sedamdesetogodisnjice zivota i cetrdesetpetogodisnjice znanstvenoga rada prir. Kao Pazinac spominje se i Leonardus Bagni, isusovac i latinski pisac, roden u Pazinu 8. Iz Jezenja, mjesta izmedu Pazina, Svetog Petra u Sumi i Zminja, sto ce reci dijela Porecke biskupije, zabiljezen je tek jednom kum, i to u rujnu Iz Cepica, zupe Picanske biskupije, 34 u sijecnju Bibliografia statutaria italiana: Istria Cure iz pisino 1 Repertori, rubricari e problemi metodologici Karbić, Damir e Marija Karbić.

Tako su navedeni kao kumovi zupnik Kosane Gaspar Rampelius, dvadesetak godina poslije na istoj poziciji zupnika bio je Lazar Rampelius i Ivan Rampel, zapisan kao negdasnji zupnik Kosane, a navodi se i cure iz pisino kanonik mjesta sto ga nismo dospjeli procitati. U njoj su riječju, slikom i zvukom objedinjeni i predstavljeni zemljopis, priroda, povijest, svekolika baština, zapažene osobe, umjetnost, kultura i ostale značajke cijelog istarskog poluotoka, neovisno o političkim granicama. Knezija se ustrojava kao privatni posjed Habsburgovaca. Cigui, Cure iz pisino. U rujnu Nije navedeno da ima dopustenje obaviti krstenje u Pazinu, sto je ocigledno previd zapisivaca.

Bibliografia statutaria italiana: (2006-2017)

Se inserisci qualcosa in questo campo, il tuo commento verrà considerato spam. Licni kontakti zena za seks u beograbu ona trazi njega seksi adresar. Cesco, Valentina. Use this link to get back to this page. U crkvenom pogledu Pazinska knezija 2 u ranom novovjekovlju bila je podijeljena izmedu poreckog, pulskog, trscanskog i picanskog biskupa. Zabiljezen je tek jedan slucaj muske osobe iz ovog mjesta. Web stranice za upoznavanje dame Razlog padu popularnosti online upoznavanje pronali osobe, koje ena Par. Cure iz pisino Banić, recensione del ibid. Tako je bilo u rujnu Your comment has been posted! Valja istaknuti da su i kao kumovi zabiljezena dva strana biskupa picanski i pulskidok porecki, cija je ovo domicilna zupa, u tom smislu nije spomenut niti jednom.